Sherbime

Artikuj


  • Gjenerator
  • Kompresor
  • Elevator
  • Paisje Industriale
  • Import-Export

ENERGY&AIR  SH.P.K. Ne bashkpunim me shoqeri te njohura lider ne keto si; VISA, WILSON,
ATLAS COPCO, CAT, MARELLI, CECCATO MARK, KAESER, FINI, ALESSANDRI etj…
Ju jep mundesine te zgjidhni cmimet konkuruese dhe nje sherbim me pjese kembimi origjinale

Kompresore te presjonit te mesem dhe te larte. I ofrojme klienteles nga kopresoret me te mire ne treg si;
ATLAS COPCO, CECCATO, Mark, KAESER, FINi, Power-System etj. Kompresore te presjonit te larte
j.a.b nga 40-350 BAR si dhe kompresore azoti bazuar ne teknologjine PSA (PRESSURE SWING)
ADSOR-PION, per ndarjen e gazit. Ndjekim klientit edhe pas shitjes me pjese kembimi origjnale dhe
asistence teknike.

Gjeneratore cilesor te certifikuar dhe me garanci temarkave nga me cilesoreve; VISA,WILSON, CAT,
ALESSANDRI, Pramac, Mosa.
Ofrojme nje game te gjere nga :5kva-2200kva te ri apo te perdorur. Nga nje eksperjence shumevjecare
ne kete fushe mund tju japim zgjidhje per cdo lloje generatori ose kuader elektrik MANUAL ose
AUTOMATIK si dhe sisteme per aplikime te ndryshme si; sinkronizimin dhe venien paralel te 2
gjeneratoreve  dhe komandimin elektronik nepermjet skedes se komandimit atuator dhe pick up.